perjantai 2. lokakuuta 2009

WT:tä ja Nomeilua :)

Paljo on taas kerenny tapahtumaan sitte viime löpinöitten.

Käytiin Palonurmessa kahen päivän WT:ssä keräämässä hyvää koe kokemusta. Chili keksi taas ihan omiaan :) Lauantaina se päätti ettei mutaiseen lampeen VOI mennä ja kieltäytyi uimisesta. Arvatkaa vaan muistiko markkeerauksen sit kun vihdoin sain sen veteen....Muut tehtävät meni ihan kivasti. Sunnuntaina meni veteen, mut ei saanu damia ylös vaikka kuinka teki hommia. Mä siinä pilasin kaiken ja ohjasin sitä päin p:tä :( Iltapäivällä rupes Chilin turnajaiskestävyys loppumaan ja sen myötä myös keskittyminen. Kivaa oli kuitenkin!

Ollaan treenattu riistalla melko paljon, useita kertoja viikossa. Laitoin ilmot Vesilahden ja Tammisaaren Nome-B kokeisiin, jos vaikka se himoittu ykkönen vielä saatais tälle kaudelle. Heti kun olin maksanu Vesilahden, huomasin lattialla ekan juoksutahran....Onni onnettomuudessa ettei mahduttu kokeeseen sit loppujen lopuks! Jännä nähä miten kauan menee ett järjestäjät palauttaa ilmomaksun...

Pk-seudun tollereilla alko taipparikurssi ja mä vedin ekan kerran. Kiva ryhmä aktiivisia harrastajia, jotka ovat kaikki tehneet jo jonkun verran noutojuttuja koiriensa kans. Ite saa taas hyvää kokemusta ja uusia tuttavuuksia!

Roxyn kans käytiin jäljestämässä treeneissä ja kovasti mimmi tykkäs. Tokoa ollaan myös harjoteltu jonkun verran, nyt vaan harmillisesti alko juoksut ja jää useampi viikko tokokurssia väliin.

Jännä nähdä muuttuuko Roxyn luonne yhtään juoksujen mukana. Se on todella täpäkkä tyttö edelleen ja varsinkin nartut on sen mielestä ihan hanurista. Töitä ollaan tehty ja tehään edelleen ett pystyis ohittamaan vieraita koiria ilman kauheeta ärinää. Se jää nähtäväks ett tuleeko Roxyllä olemaan yhtään narttukaveria Chilin lisäks. Käytiin Miran ja Ruun kanssa treenaan ja Ruulle Roxy anto välittömästi turpaan :(

Pitääpä varmaan soittaa Marjolle ja miettiä onko jotain mitä voin vielä tehdä asian hyväks :)

Ei kommentteja: