perjantai 28. elokuuta 2009

Ja tyhmiähän se keksi :/

Tollerinomessa siis....Puhuttiin Jennan kanssa matkalla ett hyvät mahdollisuudet on saada ykkönen jossei koira keksi jotain tyhmää. Chilin suoritus oli muuten ihan jees, mut jostakin käsittämättömästä syystä se jätti sekä markkeeraus variksen että ruudussa taaimmaisena olleen. Markkerauksessa kehotin sitä ja sillon se sai vaakun ylös, ruudussa se oli käyny siirtämässä sitä ja siihen se jäljelle pääsy kaatui. Harmittaa niin vietävästi!! Alo2 saatiin, mikä onneks on kuitenkin nousujohteinen tulos :)

Jenna ja Ringo nappas toisen ykkösensä, Ossin alo ryhmän parhaan koirakon pystin ja sen lisäksi vielä parhaan yhteistyön!!! Ringo ei kyllä ollut ihan oma itsensä, mutta onnea oli roppakaupalla matkassa. Ens vuonna sit avoon ja kohti uusia haasteita! Toivottavasti me siinä mukana :) Useita muita ykkösiä tuli, Rantalan Anna keräs huiman potin ja myös Jussi sai Viskin kans himoitun ykkösen!

Talkoolaiset yöpy kokeen pääpaikkana toimineella koululla. Kun kuulee sanan koulu, niin ainakin mä ajattelen Helsingin kolkkoja rakennuksia. Tää oli vähä eri maata, keskellä kaunista maaseutua aivan ihanan järven rannalla. Koulurakennus oli iso, vanha puurakennus jossa kaksi makuusalia kerros sänkyineen. Tosi jees paikka! Illalla grillattiin rannassa makkaraa ja parannettiin Jennan ja Jussin kans tollerimaailmaa ;)

Sunnuntaina suuntasimme kohti Jämsää ja Tollershowta. Odotukset eivät olleet kovinkaan korkeat, Chili on aivan kalju ja karva muutenkin hirveessä kunnossa. Tuloksena kuitenkin Käk eri4, ihan jees, ja tuomari vielä mainitsi ett olisi sijoittanut paljon paremmin jos ois ollu karvaa.

Roxyn kans käytiin tiistaina tokoileen. Aika stressaantunu se oli, siellä kun on todella paljon häiriötä. Onneks meidän kouluttaja Sanna on aivan ihana ja jakoi ryhmän kahtia ja siirrymme toiseen, rauhallisempaan paikkaan. Nyt me tehdään paljon kontaktia ja maahanmenoja. Ja kentällä yritän saada sen ottamaan muhun itsenäisesti kontaktia pöhinä tilanteissa, että se yhdistäis paremmin vieraan koiran namiin. Vaati paljon hommia, mut eteenpäin mennään koko ajan!

Tänään suunnataan Jennan kans kohti keski-suomea ja Palonurmen kaks päiväisiä WT-kokeita. Kiva päästä taas kokeisiin! Bonuksena vielä se että meillä on kiva kämppä varattuna ja mulla on uusi auto alla, Virosta haettu Rellu Kangoo!

Ei kommentteja: