perjantai 21. elokuuta 2009

Lomat lusittu ja syksyistä puuhaa

Viiden viikona loma vaan sujahti ohi ja kivaa oli! Tuntu kyllä tarpeeks pitkältä, vaikka lomailla olis voinu loputtomiin. Olin Suomessa koko ajan, mökkeillen, leireillen ja purjehtien. Koirat eli kuin pellossa nauttien mökkeilystä. Chilin kans tehtiin kuitenkin useat treenit viikottain, purjehdusviikkoa lukuunottamatta.

Myös kokeissa ollaan käyty alkukesästä...Eurajoella käytiin B-kokeessa tuloksena Alo3. Ihan ok suoristus vaikkakin hakutyö oli puuttellista. Ja käsittämätöntä kyllä Chili hylkäs pupun ja se kun on ollu se varma nakki. Eli töitätöitä ja töitä!

Roxyn kanssa käytiin Rymättylässä Kaisa Hilskan opissa kokeileen paimennusta. Oli tosi mageeta kattoa kun Roxy selkeesti ties ett lampaita pitää paimentaa, mut ei vielä tajunnu miten. Pitääpä mennä viel pari kertaa syksyn aikana ett sais sen kunnolla heräteltyy. Roxyn Stella sisko oli myös paikalla ja kovin oli tyttö rohkistunu! Kiva oli nähdä miten se oli niin kotonaan lammashaassa ja odotellessa!

Heinäkuun alussa käytiin Marjon luona Kiiminkissä ja paikalla oli koko F-kopla. Hyvin erillaisia ovat kaikki, omalla tavallaan tosi hienoja. Roxyllä selkeesti eniten luonnetta, Kiksi ja Köpi kaikkia rakastavia pupuleita, Nio tarkkailija ja Stella porukassa hiukka arka. Paikalla oli myös muita kasvatteja, yhteensä tais olla n. 20 koiraa. Kiva nähdä paljon aavesilmiä! Marjon talo oli kyllä hieno ja pihasta ym tulee kans niin nättiä. Pääsispä iteki joskus asuun tollain maalle eläimineen.

SNJn leiri oli heti pohjosen reissun jälkeen Loviisassa. Paikalla minä, Jenna, Anna, Tiina ja vaikka ketä. Ma-ke olin WT treeneissä ja to nomessa. Todella hyviä treenejä tehtiin, wt:ssä avo tasoa(ohjauksia ja walk upia) ja nomessa meille niin hyödyllisiä vesiharjotuksia. Kouluttajia oli taas iso liuta, mulle uusia kaikki. Iltasin bileet Lurppa-pubissa, missä oli karaokea, vauhtia ja vaarallisia tilanteita :) Tiina värväili meille kouluttajaa treeneihin hyvällä palkalla, me ei vaan Annan kans oltu ihan messissä jostain kumman syystä ;)

Tiina ja Jenna olivat Porkalan mökillä vajaan viikon ja treenattiin paljon. Parit kunnon treenit päivässä + riistajuttuja. Oli tosi jees tehä kimpassa suunnitelmat ja treenit, näistä saa niin paljo enemmän kuin yksin treenatessa!

Roxyn kans aloitettiin sekä tottis että toko. Sille tekee todella hyvää olla kentällä missä paljon muita koiria, saadaan näin loput mörköilyt pois. Uskon että sille menee äkkiä jakeluun ettei muista koirista kantsi välittää ku mun kans on niin paljo siistimpää treenata :)

Tänään lähtö kohti Jämsää ja Tollerinomea sekä Tollershowta. Saas nähdä miten kokeet menee, ykköstä tavoitellaan, mut voi olla ett toi neiti keksii jotain tyhmää. Showsta ei niin välii, kiva kuiteski käydä oman yhdistyksen näyttelyssä (meiän ainut näyttely tänä vuonna ja varmaan tulevinakin). Oon myös nomessa töissä oman suorituksen jälkeen.

Syksy on nyt sit täynnä kokeita Chilin osalta, päivitän ne tonne kotisivuille!

Ei kommentteja: