lauantai 28. marraskuuta 2009

Vieroitusoireita ohjaalla :) ja nomemökkeilyä

Kun koe- ja aktiivinen treenikausi on ohi. Tuntuu omituiselta kun ei joka viikonloppu tarvii herätä aamuviideltä ja viettään päivää pellon laidalla. Toisaalta kivaa kun on enempi aikaa, mut välillä on vaikeeta saada itteensä liikkeelle.

Heidin mökillä oli kivaa ja tehtiin hyviä treenejä. Kyllä ajatus on aika paljon jo ens keväässä ja avon korkkaamisessa. Saas nähdä uskaltaako mennä heti alkukaudesta. Miks ei, kun tänäkin vuonna menitiin aloon vaikkei oltukaan ihan valmiita.

Tehtiin Heidin landella paljon pitkiä ohjauksia ja tietty markkeerauksia kun kerrankin oli porukkaa. Matkoja pidennettiin ja otettiin mukaan aika paljonkin häiriötä esim parityön avulla. Hyvin Chili jakso tehä hommia vaikka harjotuksia olikin paljon.

Pitihän sitä käyttää hyväks et oli ihmisiä ja tein Roxylle lauantaina hakua. Ensin tutustuttiin vähä porukkaan makkararingin avulla kun sitä välillä jänskättää ihmiset. Nyt ei kuiteskaan jännittänyt yhtään vaan tää porukka oli aivan mahtavaa kun tarjosivat makkaraa ilman et tartti tehä mitään! Sit vielä 3 maalimiestä, yks kerrallaan haamuna, ja Roxy selvitti ne tosi hienosti. Lähetin sen vasta kun mmies oli jo piilossa ja hyvin oli tytöllä nenä auki. Pitää nyt olla tarkkana et maalimiehellä on tarpeeks nameja ettei se saa mahdollisuutta lähteä mun luokse.
Sunnuntaina tein Roxylle n. 100 m jäljen jonka hoiti muuten ihan kivasti mut jäljesti kyl enempi makkaraa kuin mun jälkiä. Loppupalkan jälkeen se jäljesti mun poistumisjäljen tosi hienosti, eli nyt vähennän makkaraa paljon niin päästään eteenpäin.

Lauantaina tehtiin porukalla fasaanipataa. Mä hoidin ruskistuksen ja maustamisen ja sit sai tiput hautua 3 tuntia sillä aikaa kun me saunottiin. Sit Annina ja Heidi tuikkas pataan vielä vihanneksia ja kermaa. Vitsi et oli hyvää!!! Siihen tais kyl auttaa myös se et kaikki oli supernälkäsiä maastopäivän jälkeen :)

Mietittiin vähä ens vuotta ja kaikkea kivaa taitaa olla tolleri rintamalla tulossa ;)

Ei kommentteja: