lauantai 28. marraskuuta 2009

Roxyn treenit

Naksulla ollaan jatkettu ja nyt käytän sitä oikeastaan kaikessa treenaamisessa. Se on siitä ihan fiiliksissä! Toimii tosi hyvin esim kun nähdään ulkona toinen koira, mut vaatii kyllä tietty sen et mulla on hyviä nameja mukana.

Peko kausihan loppu muutama viikko sitten, mut jatkuu onneksi koko talven tottiksen merkeissä. Viime perjantaina oli ekat treenit Hgin pelastuslaitoksen pommisuojassa Hertsikassa. Meiän ihana ohjaaja Marjo vetää meille treenit tai oikeastaan kaikki siellä kommentoi vapaasti ja mietitään yhdessä juttuja.

Roxyn kanssa keskityttiin seuraamiseen, joka on meillä ihan alkutekijöissä. Chilille en ikinä jaksanu opettaa sitä kunnolla, joten nyt sen teen Roxyn kanssa. Pitää vaan miettiä mikä tyyli meille sopii parhaiten, imuttaminen vai ns perusasennon kautta. Imuttamista tein perjantaina, mut voi olla et vaihdan tyyliä koska haluan kuitenkin perusasennon tosi vahvaks ja tietty myös kontaktin. Ja tämän sais nyt sitten rakennettua yhtenäiseks paketiks. Imuttamisessa on myös ne haasteet et Roxy syö mun sormet ja siinä kontakti on kädessä, ei mun naamassa.

Lopuks otettiin vielä putkea, josta olin satavarma ettei Roxy siitä mene. Vähä se sitä katteli ja sen jälkeen putki oli sille hauska leikki :) Kipitteli itekseenkin siitä läpi kun oltiin lopetettu treenit! Eli tossa voi nyt jo opettaa oikeaoppisen suorituksen.

Tänään otin Roxylle perusasentoja ja kyl mä vähä luulen et opetan seuraamisen tällä tyylillä. Kunhan nyt vaan malttas tehä pohjatyö hyvin....

Ei kommentteja: