perjantai 6. marraskuuta 2009

Niks naks naksuu

Aloitin Roxyllä naksukoulutuksen muutama viikko sitten ja nyt ollaan siinä pisteessä että käytän sitä normiharjoituksissa. Aion hyödyntää sitä erityisesti näissä vieraan koiran kohtaamisissa.

Käytiin eilen pienenllä porukalla tokoilemassa ja käytin ekaa kertaa naksua treeneissä. Musta se toimi todella hyvin ja pääsin palkkaamaan Roxyä tarkasti sitä hermostuttavassa tilateessa kun oli monta vierasta koiraa. Harmi vaan et nakit loppu kesken....Tätä jatketaan ja aion yrittää päästä sen kanssa johonki kunnon tokoryhmään treenaan. Nämä ns järjestetyt koira kohtaamiset missä saan vahvistettua kontaktia, ovat niin hyviä meille. Mulle on kyllä paljon haastetta tässä pienessä tytössä, kun siinä on niin hurjasti vauhtia ja mä oon niin hidas :)

Tänään lähetään koko kööri Heidi Vuorian mökille Paraisille viettämään nome toimikunnan virkistysviikonloppua. Chilille tietty nome treeniä ja Roxylle suunnitelmissa jälki ja hakua. Ihanaa lähteä luonnon rauhaan nauttimaan saunasta, hyvästä ruuasta ja seurasta!

1 kommentti:

Joanna kirjoitti...

Jag har även lärt Stella "kosketusalusta" med naksutin och använder även annars ibland...