keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Tokoa

Käytiin maanantaina tokoilemassa ja aika vaihtelevasti meni. Paikallamakuu on Chilillä todella varma, kertaakaan se ei ole siitä lähtenyt. Nyt otetaan AVO ja VOI luokan mukaan ja hyvin menee.

Seuraaminen on löystynyt tosi paljon, eli sitä pitää treenata lyhyissä ja tosi motivoivissa pätkissä. Se hidastelee ihan älyttömästi ja kun kävelee oikeassa paikassa niin on todella väljää seuraamista. Ennen kuin toi on kunnossa niin voin unohtaa kokeet tai ainakin AVO kokeet, ehkä meen kuitenkin vielä ALOon ihan senkin takia että saatais lisää kisarutiinia.

Kaukokäskyissä niin maahan-istu menee ihan kivasti jo kun oon lähellä, eli siihen vaan etäisyyttä pikkuhiljaa. Maahan-seiso liikkeessä niin liikuttaa takajalkojaan vähän kun nousee ylös, siinä täytyy muistaa olla tarpeeks hidas "hissin" kanssa.

Jäävissä niin se nyt jostain syystä sekottaa seiso ja maahan käskyt. Pienen muistutuksen jälkeen tekee ihan ok:sti, mutta kaipaa selvästi treeniä ja sillai ett tekee niitä ihan sekasin ettei se ikinä tiedä mikä seuraavaks tulee.

Roxyn kanssa treenataan kotona malttia ruokakupilla ja istumista. Ekoina päivinä se huusi harmistuneena kun ei heti päässy syömään, nyt jo malttaa sen pari sekunttia olla hiljaa paikallaan. Se on niiiiiiin ahne etten moista o ikinä nähny ;) Istuminen onnistuu jo pienellä käsiavulla, oppii ihan mielettömän äkkiä ja innoissaan tekee!

Ei kommentteja: