perjantai 23. tammikuuta 2009

Tokoa ja hieman noutotreenejä

Meillä alkoi taas tokotreenit, päästiin UMNän kilpailevien ryhmään jota Heidi Kuusisto vetää. Hyvältä vaikutti, joskin me ollaan nyt kerrankin Chilin kanssa kokemattomimmat ryhmässä. Eli treenataan aika paljon meille uusia juttuja, mutta hyvä niin, pysyy kiinnostavana meille molemmille.

Seuraaminen menee ihan kivasti, vaikka meillä on ollut taukoa. Se on semmonen liike etten kauheesti halua sitä takoa, ettei muutu Chilin mielestä tylsäksi. Eli lähinnä lenkkeilyn lomassa oon ottanu lyhyitä pätkiä. Hallissa toki hyvä ottaa kanssa hetken kun on niin hyvin tilaa. Käännöksiä ja tiiviyttä meidän pitää nyt kattoa.
Kauko-ohjauksia alottelemme myös ja niihin otetaan varmaan saman tien seisominen mukaan. Heidi yritti "hissiä" näyttää, mut jostain syystä se ei menny mulla jakeluun ;) Täytyy kysyä ens kerralla uudestaan...
Nii, paikallaolo tehtiin VOIn mukaan, tosi hyvin meni. Lonkka-asentoon vaihtaa, mut se ei musta ole ongelma kun se ei vaihtele asentoa ja pysyy aika satavarmasti paikallaan.

Chilin toko-innostus on kyllä ihana kattoa, se oikeen puhkuu intoa kun saavumme hallille! Jos tää jatkuu näin, niin toko tulee olemaan meidän päälaji. Toki pekoa ja nomea harrastetaan myös vähintään omaks iloks.

Noutojuttuja oon taas ottanu mukaan päiväohjelmaan. Lenkillä dami on aina mukana ja tehdään sillä muutamia harjotuksia. Peruskantamista paljon, että saadaan nouto-ote kuntoon. Hakua oon ottanu muutamia ja muistiharjotuksia. Ihan kivasti on mennyt vaikka kyllä näkyy että on ollu taukoa treeneissä. Onneksi noutointo on Chilillä kohillaan! Nyt jatketaan kantoja ja muistijuttuja, ja markkeerauspohjaa lähetään rakentaan alusta sekä ohjauksia alotellaan. Eka tavoite on Pirkan Damit huhtikuun alussa ja ekat Nome-kokeet elokuussa!

Ei kommentteja: