tiistai 13. huhtikuuta 2010

Arpajaiset jatkuu

Puhuin taas eilen eläinlääkärin kanssa Chilistä, sen jälkeen kun ell oli neuvottelut professorin kanssa.

He ovat nyt sitä mieltä ettei Chilillä olekaan Addisonia ja lääkitystä ruvetaan nyt purkamaan pikkuhiljaa. Ulostenäytteistä oli löytynyt joku loinen, joka on aiheuttanut pahaa ripulia. Siihen vähä tujumpi Axilur kuuri auttaa ja madotan Roxyn nyt samalla, kun on ainakin ulosteiden kautta tarttuva loinen. Antibioottikuuria borrelioosiin jatketaan myös pari viikkoa. Munuaisten tilasta ei vielä tehdä liian suuria päätelmiä, katsotaan miltä näyttää parin viikon päästä kun mennään kontrolliin. Laitoin nyt Chilin jo lauantaina munuaisvaivaisen dieetille, eli raakaruokintaa jossa on hyvin vähän valkuaisaineita, jauhelihaa, riisiä, ohraa, vihanneksia ja kananmunaa. Ja hyvin maistuu!

Alkaa olla tosi ahdistavaa ja uuvuttavaa tällainen arpominen, hankalia noi sisätaudit varsinkin kun nää meidän rakkaat karvakorvat eivät osaa kertoa mikä vaivaa. Toivottavasti nyt mentäis kohti parempia oloja ja ettei borrelioosi ole tuhonnut Chilin munuaisia lopullisesti. Munuaisten vajaatoiminta on kamala sairaus jota ei voi parantaa. Siinä pitää itse osata tehdä vaikea eutanasia päätös ajoissa, ennen kuin sairaus johtaa vakavaan myrkytystilaan.

Roxy-tyttönen pääsee tänään Somerolle paimentamaan! Ja ensi viikolla alkaa Larun koirakerhon toko-kurssi, joka kestää kesäkuun puoleen väliin asti. Roxyllä on nyt tokat juoksut ja on niiiin hellyydenkipeä :)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voi Chilbeä :/ Harmillista tuo arpominen.
Me laitettiin alkuviikosta hakemus agin alkeiskurssille Kiksin kanssa, jospa päästäis mukaan niin ei tartteis itsekseen sitä vaan treenailla :P Eilen se kyllä oli taas niiiiiin pätevää agikoiraa treeneissä kun pinko menemään (eihän se vielä juurikaan mitään osaa mutta......)