tiistai 30. maaliskuuta 2010

Chilin vointia ja Roxyn tokoilua ja paimennusta

Chili vietti kokonaisen päivän Yliopistollises eläinsairaalas sisätautiosastolla 17.3 Se tutkittiin kauttaaltaan, tekivät laajan vatsaultran sekä laajat verikokeet. Ultra paljasti että sillä on sittenkin Addisonin tauti, hyvin ohuen lisämunuaisen kuoren takia. Munuaisarvot olivat huolestuttavasti koholla, proteiini arvot katossa. Toiveissa on että se johtuis borrelioosista, eikä mistään vakavammasta munuais sairaudesta. Chilill on nyt elinikäinen Florinef kortikoidijotainblabla addisoniin, pitkä antibioottikuuri borrelioosiin ja munuaislääkkeet toistaiseksi.

Muuten se on ollu kohtuullisen oma itsensä, välillä vähä väsyny. Oon pitäny sen täysin levossa nyt pari viikkoa ja jattelin jatkaa vielä ainakin viikon. Huomenna on Viikissä kontrolli, peukut on jo nyt pystyssä!

Roxy-tyttönen pääsi pari viikkoa sitten paimentamaan lampaita Somerolle, Swedun paimennuskouluun. Vautsi miten siistii ja Roxy oli aivan liekeissä. Eiköhän se tosta syty, sen verran fiiliksissä se oli lampaista. Ihan liikaa vauhtia oli vielä ja välillä tuntu et se näkee lampaat pihveinä, mut ajoittain ajoi lampaita kivastikin. Ens viikolla mennään taas kun mulla on talviloma!

Viikko sitte maanantaina alkoi Roxyn kans UMN:än kilpailuihin tähtäävä toko kurssi Juvanmalmilla. Mietin paljon etukäteen että osaakohan se yhtään keskittyä siellä, vai onks se pelkkää räyhäämistä jne. Kyllähän se otti kieroksia kun tultiin halliin sisälle, mut keskittyi ihan mahtavasti treeneihin sit mun kanssa. Eilen oli toka kerta ja silloin pidin sitä osan treenejä vapaana ja sitä jatketaan. Hyvä fiilis tuli treeneistä ja alkoi pienen pienet tavoitteet kyteä mielessä ;)

Ei kommentteja: